Här är du: Start » KöpvillkorFRAKT
Betalning sker mot postförskott 100:- och på order tillkommer en fraktavgift med 100:- på varor som skickas via Posten. Hämtas hos ert närmaste postombud.

Nytt nu kan ni betala med Swish skriv det i meddelande så kommer vi tillbaks med ett mejl med Swish-nummer och då drar vi manuellt bort 100kr på slutsumman i beställningen

Tyngre varor över 20 kg eller längre än 1,2 m skickas som Bussgods. Hämtas hos ert närmaste ombud för Bussgods.
Vid behov skickas varorna med andra transportföretag.

Vid extra tunga eller skrymmande varor (som huvar) debiteras den faktiska fraktkostnaden.

BESTÄLLNING
Beställningar gör ni på hemsidan och övriga kontakter sker endast via e-mail: order@arcticstore.se eller "Kontakta oss" i menyn på hemsidan.

Fyll i uppgifterna för mobiltelefon och e-post adress rätt, annars får ni ingen SMS-avisering från Posten att paketet finns att hämta eller att orderbekräftelsen uteblir.

Vi skickar varorna normalt samma dag om ordern läggs innan kl 12.00.
Finns varan ej i lager tillkommer 2 - 5 arbetsdagar.

Vi reserverar oss mot eventuella prisfel. Skulle det finnas en vara där det står 0 kr eller att priset är fel förbehåller vi oss rätten att i efterhand sätta det rekommenderade utpriset på fakturan.
Du blir meddelad via e-post om ett sådant prisfel skulle förekomma på din order.

RETURER
Vid retur av varor ska det ske inom 14 dagar från det ni har emottagit er beställning. Varorna ska vara i nyskick och utan skador. Bifoga en retursedel. Vi återbetalar varans värde förutom fraktavgifter. Ange bank och bankkontonr på retursedeln. Varan ska skickas som vanligt post- eller busspaket i retur.

ORDER UTOMLANDS
Ni gör er order, vi plockar varorna till er beställning och skickar er sedan en faktura. När fakturan är betald skickas varorna till er. Kontakta oss om fraktpriser, tullkostnader och övriga kostnader.

Kundvagn
... din kundvagn är tom
kassan
kundvagn
Partners
Logga in

» Skapa konto
» Glömt lösenord